Podnikanie

Budujete kachle alebo krb a chýba vám dymovod?

Oheň nám dodáva v živote množstvo energie a vytvára v interiéri pokojnú uvoľňujúcu atmosféru. Či už je to sviečka, ktorú si večer zapneme, alebo väčší ohník v krbe, prináša nám ozajstnú pohodu a večerný relax. Praskanie ohňa uvoľňuje našu myseľ a teplo uvoľňuje aj naše telo.

Kachle a krb sú preto iste pre mnohých z nás vysnívaným doplnkom, ktorý chceme mať doma alebo na chalupe. Sú symbolom chatového a vidieckeho života, no už ich používame aj v mestách, v rodinných domoch a dokonca aj v niektorých bytových novostavbách sa už krb nájde tiež. Pohodovú atmosféru s ohníkom a príjemným posedením si naozaj mnohí z nás vysnívali a užívajú. Ak si však kachle alebo krb chcete zaobstarať alebo nechať nainštalovať až teraz, budete určite potrebovať aj dymovod.

kachle

Dymovod je „súčiastka“, ktorá je vyrobená z hrubého plechu. Dymovod 1,5 mm je z hrubostenného plechu o hrúbke 1,5 mm a pokiaľ vám takáto hrúbka stále nestačí, môžete siahnuť po dymovod 2 mm, ktorý je ešte o 5 mm hrubší. Dymovodom prakticky a pekne prepojíte svoje nové kachle alebo krbovú vložku s komínom, aby dym mal kade unikať von. Hrubostenný plech umožňuje dymovodu prežiť a slúžiť po dlhý čas. Teplota, ktorá sa vytvára a ktorú sú tieto dymovody schopné úplne v poriadku a bez problémov ustáť sa pohybuje až na 600 °C. Dymovody sú vyrobené tak, aby sa dali nasúvať na seba a vytvorili tak dostatočne dlhé pripojenie ku komínu.

zohrievanie sa pri krbe

Pokiaľ ste firmou, ktorá kachle a krby zapája alebo ste len domácim kutilom, ktorý si sám rád urobí množstvo manuálnej práce doma i na chalupe, možno sa vám dymovody od www.dymovody.eu aj zídu. Veď kvalitne prevedeným výrobkom a súčiastkam iste dá každý z nás prednosť. Dynomovody si navyše môžete kúpiť alebo objednať v požadovanom priemere, ktorý je veľmi dôležitým parametrom. Doplnky a ďalšie komponenty nájdete v tomto e-shope tiež.