Produkty

Moderná vianočná výzdoba aj v exteriéri

Exteriérová vianočná výzdoba je u nás možno menej populárna, alebo povedzme skromnejšia. Nezdobíme svoje domy, ulice a záhrady až v takej miere, ako to robia ľudia v iných krajinách. U nás je výzdoba nie až taká výrazná a pompézna, ako to možno majú napríklad v USA a ďalších krajinách. Vianoce si naozaj užívajú s obrovskou výzdobou vrátane bohatého vianočného exteriérového osvetlenia, svietiacich figúrok, saní so Santom a podobne. Keď svetielka, tak poriadne a všade! U nás sa často stretávame s tým, že keď má mesto alebo niekto len jednu svetelnú reťaz obmotá stromček len čiastočne, no priznajme sa, veru, nevyzerá to až tak dobre.

vianocna vyzdoba

Keď už stromček so svetelnou reťazou chceme ozdobiť, urobme to poriadne! Aby vyzeral ako pravý a krásny vianočný stromček a bol nasvietený rovnomerne zo všetkých strán. Veď Vianoce sú len raz do roka a vianočná výzdoba by mala byť ako sa patrí a poriadna. Často vidíme v záhradkách síce nasvietené stromčeky, ale naozaj len čiastočne, čo vôbec nevyzerá esteticky. Máme tu riešenie! Tento rok si môžete svoju vianočnú výzdobu v exteriéri spraviť poriadne. Potrebujete len exterierova svetelna retaz správnej dĺžky a to si môžete vyrešiť v e-shope Veselevianoce.sk. Svetelné reťaze, ktoré sú určené do exteriéru sú konštruované úplne inak, ako tie interiérové.

vianocna exterierova vyzdoba

Sú odolné voči vode a prachu a tak fungujú aj v externých podmienkach. Dokonca sú aj také, ktoré máte na baterky a teda nemusíte riešiť prívod elektriny v exteriéri. Navrhnúť exteriérovú výzdobu si môžete buď sami, ak máte k tomu vzťah alebo si najmete dizajnéra. Nech už to naozaj stojí za to! Exteriérové vianočné reťaze svetielok sa dajú kúpiť v rôznych dĺžkach a prípadne aj jednoducho pospájať, takže sa vám už nestane to, že váš stromček alebo zábradlie budú osvetlené iba do polovice. Polovičná práca je vskutku nie veľmi estetická!